Ilir Gjoni hedh poshtë akuzat për përfshirje në skandalin e pasaportave - (13 Shtator 2002)

  görünümler 377

RTV KLAN

12 gün önce

Lajme Arkiva - TV Klan 2002

Ish-ministri i Rendit Publik Ilir Gjoni, ka hedhur poshtë që nga SHBA, të gjitha akuzat e ngritura ndaj tij për përfshirje në skandalin e tenderit të pasaportave. Përmes një deklarate për shtyp, zoti Gjoni sqaron se ndodhet në Amerikë, për të ndjekur studimet për master në Çështje të Sigurisë Kombëtare, studime të cilat parashikohet të zgjasin 18 muaj. Për këtë largim, janë vënë në dijeni të gjitha instancat përkatëse parlamentare.

Ish-ministri i Rendit thotë më tej, se ka qenë ai, që ka kërkuar i pari hulumtime mbi procedurat e tenderimit nga KLSH, si dhe nga kontrolli i administratës. Kjo kërkesë është bërë në datën 30 Gusht 2001, i nxitur nga shkrimet në media. Sipas zotit Gjoni, prokuroria e cila hetoi mbi çështjen, u shpreh në atë kohë publikisht, se nuk kishte shkelje në tender.

Megjithatë ish-ministri i Rendit shprehet i gatshëm të ndërpresë studimet dhe të kthehet në Shqipëri, nëse prokuroria e sheh të domosdoshme praninë e tij, për të dhënë shpjegime të mëtejshme./tvklan.al

Gazetar - Roland Zili


SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on TRpost for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: rtvklan
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/

YORUMLAR
MILLION JAMOASI 2021-KONSERT DASTURI
2:10:30
Million Jamoasi ™
görünümler 4,8 Mn
A harfini kim icat etti?
9:33
Barış Özcan
görünümler 465 B
Bakara Suresi - İslam Subhi
2:00:40
fussilet Kuran Merkezi
görünümler 2,7 Mn
Muhammad al Kurdi - Kehf Suresi
40:11
fussilet Kuran Merkezi
görünümler 8 Mn
MILLION JAMOASI 2021-KONSERT DASTURI
2:10:30
Million Jamoasi ™
görünümler 4,8 Mn
A harfini kim icat etti?
9:33
Barış Özcan
görünümler 465 B
GERÇEK HAYATTA SQUID GAME OYNADIK!
16:07
Betül Çakmak
görünümler 377 B
Alparslan: Büyük Selçuklu 1. Bölüm 1. Fragman | 8 Kasım Pazartesi
1:15
KEKOLARIN YANINDAN TURİST KIZ ALMAK! - ( ALAMADIM )
23:28